Ispanaklı Mini Köstebek

                       



         merhabalar efendim,göze hitap eden lezzetli bir tarifle karşınızdayız.bu tarifte önemli
         olan muhallebisini yoğun diğer tabirle biraz katı olmalı. o zaman gelsin malzemeler:



 ister bir pandispanya ister normal bir kek yapın.ben pandispanya hamuruyla yaptım tepsim büyük geldi kenarları kurudu.o yüzden  dikdörtgen borcamlar ideal gibi
şimdi pandispanya için        
1 su bardağı ıspanak püresi
3 yumurta
yarım su bardağı şeker
vanilya kabartma tozu
2 sb un



katı bir krema hazırlayın un biraz fazla olursa zaten daha yoğun olacaktır
görüldüğü gibi tepsi büyük geldi :)
 şimdi üstüne hazırladığımız kremadan  koyuyoruz sonra artan kek parçalarını robotta çekip ona buluyoruz

ÖNEMLİ OLAN KREMA YOĞUN KEK İSE  İYİ KABARMIŞ OLMALI.
AFİYET OLSUN :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Klamer Antibiyotik ile Verdiğimiz Mücadele

Çocuğum Pastel Boya Yedi...

Merhume Dr. Aidin Salih'den Kadına dair...